Ο Ξενώνας 'Ολυμπία' διαθέτει 10 δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα και ευρύχωρα, δύο, τριών και τεσσάρων κλινών. Διαθέτουν δωρεάν WiFi
 
photo gallery meteo diamoni
Δραστηριότητες
Με αφετηρία την Βεργίνα και ορμητήριο τον ξενώνα 'Ολυμπία' μπορείτε να ξεκινήσετε μια σειρά από δραστηριότητες που θα κάνουν την διαμονή σας στην περιοχή μας αξέχαστη. Η γεωγραφική θέση της Βεργίνας είναι τέτοια που ο επισκέπτης μέσα σε δύοή τρείς διανυκτερεύσεις να περιηγηθεί σε όλη την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Στην reception μπορείτε να ενημερωθείτε αλλά και να παραλάβετε οδικό χάρτη που θα σας βοηθήσει στο δρομολόγιο που θα επιλέξετε.

Σκι
Μόλις 46 και 49 χιλιόμετρα από τον ξενώνα μας βρίσκονται τα περίφημα χιονοδρομικά κέντρα Σέλι και 3-5 Πηγάδια αντίστοιχα, μοναδικοί προορισμοί για τους φίλους του σκι και των άλλων χειμερινών σπορ.
Αναρρίχηση
Πολύ κοντά στον ξενώνα μας περιοχές του Βερμίου, κατάλληλες για αναρρίχηση, στις οποίες εκπαιδεύονται και τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Βέροιας.

Ιππασία
Πολύ κοντά στον ξενώνα μας μπορείτε να νοικιάσετε άλογα και να κάνετε ιππασία στο πανέμορφο Βέρμιο.
 
Πεζοπορία
Το πανέμορφο Βέρμιο προσφέρεται για πεζοπορία, καθώς κοντά στον ξενώνα μας περνά το γνωστό ευρωπαϊκό ορειβατικό μονοπάτι Ε4, αλλά και άλλα πανέμορφα μονοπάτια. Μπορείτε να θαυμάσετε την πλούσια πανίδα και χλωρίδα της περιοχής. Μπορείτε να κάνετε περιπάτους στα καταπράσινα δάση από οξιές, βελανιδιές και καστανιές.
 
Εκδρομές
Μπορείτε να επισκεφτείτε τα πολλά διάσημα αξιοθέατα της γύρω περιοχής. Την Παναγία Σουμελά , την Παναγία Δοβρά, το μοναστήρι Τιμίου Προδρόμου και άλλα μοναστήρια, τους βασιλικούς μακεδονικούς τάφους, την παλιά πόλη της Βέροιας με τα πολλά βυζαντινά μνημεία, τον ποταμό Αλιάκμονα, το άλσος του Αγίου Νικολάου της Νάουσας, τους καταράκτες της Έδεσσας και άλλα πολλά ιστορικά ή φυσικά αξιοθέατα.

Αποστάσεις

Βεργίνα - Βέροια 13 χλμ

Βεργίνα - Νάουσα 34 χλμ

Βεργίνα - Έδεσσα 58 χλμ

Βεργίνα - Σέλι 46 χλμ

Βεργίνα - 3-5 Πηγάδια 49 χλμ

Βεργίνα - Ελατοχώρι 32 χλμ

Βεργίνα - Κοζάνη 60 χλμ

Βεργίνα- Πτολεμαϊδα 88 χλμ

Βεργίνα - Κατερίνη 58 χλμ

Βεργίνα - Γρεβενά 124 χλμ

Βεργίνα - Κιλκίς 106 χλμ

Βεργίνα - Καστοριά 140 χλμ

Βεργίνα - Αθήνα 487,4 χλμ

Βεργίνα - Θεσσαλονίκη 63 χλμ